Computerhulp

Voorkomen is beter…..

computer

 Computers nemen een steeds belangrijkere plaats in, zeker als je zelfstandig ondernemer bent.

Het is de normaalste zaak van de wereld dat we direct de mail van onze klanten beantwoorden, offertes opstellen, facturen sturen en onze betalingen en ontvangsten verwerken.
Maar wat nu als er storing is? Je belangrijkste programma niet meer werkt of je ineens gegevens dreigt te verliezen?

Voor € 12,50 per maand helpen wij je (op afstand) om deze problemen te voorkomen en zo nodig voor je op te lossen. Heb je meerdere pc’s dan kost dit € 3,- per maand per computer extra.

PageLines- pcscore.jpgWe installeren een virusprogramma op je computer en bewaken op afstand de werking van je computer. We controleren of je programma’s goed blijven werken door de nieuwste updates te installeren  (Microsoft, Java, Itunes, Skype, Google Chrome). We voeren diverse controles uit, zoals de werking van je harde schijf. We kunnen met het programma Teamviewer je pc of laptop op afstand overnemen bij storingen, zoals een printerstoring of problemen met je mail. En het mooiste is: je merkt er helemaal niets van. Je kunt ons bellen als je problemen hebt met de computer of de werking van programma’s.

We  helpen je ook met de werking van diverse zakelijke programma’s, zoals het Officepakket van Microsoft. Komen we er zelf niet uit, dan vinden we in ons netwerk vaak een oplossing.

We kunnen je natuurlijk ook helpen bij reparaties of het vervangen van je computer.

Het gezicht achter SamenZP

Wouter

Wouter Hammingh

Directeur PC-Score

Stuur een mailtje met je vraag naar wouter@samenzp.nl

Wouter heeft sinds 2005 zijn eigen bedrijf in Renkum. Wouter is een enthousiaste ondernemer die altijd op zoek is naar vernieuwing en mogelijkheden om particulieren en ondernemers in het MKB met IT-oplossingen te ondersteunen. Ondersteuning op afstand is een van de vernieuwende producten van PC-Score en daarom zeer geschikt voor ZP’ers. Kijk ook voor de vele mogelijkheden op www.pcscore.nl