Huisstijl

Je wilt je professioneel presenteren aan klanten.

Om jou daarbij te kunnen helpen, vragen wij je het hemd van je lijf. We willen weten wie je bent als ondernemer en wat je wilt bereiken. Wat maakt jou uniek?
Als we daar een goed beeld van hebben, vertalen we dat in een uniek logo voor je bedrijf.
Je krijgt drie tot zes ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Wij verwerken je reactie en maken dan het unieke logo dat het beste past bij jou en je bedrijf.
Voor een logo vragen we € 100,-.

Wil je een complete nieuwe huisstijl?

We leveren je voor € 175,- een logo, 250 visitekaartjes (enkelzijdig, full colour, mat) en een model voor je briefpapier en je facturen. Handig voor alle communicatie naar klanten. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden!

Wil je een ontwerp voor een banner die je kunt gebruiken voor je bedrijfspresentatie of reclame? Heb je ideeën voor een ontwerp op je producten? Maak het mooier!
Vraag het ons, we kunnen alles op maat leveren voor € 35,- per uur.

Het gezicht achter SamenZP

bas

Bas Postma

Graphic designer

Stuur een mailtje met je vraag naar bas@samenzp.nl

 

De wereld een stukje mooier maken door middel van vormgeven. (spatie)Sinds een aantal jaren ben ik bezig als grafisch vormgever. Naast mijn werk als freelance designer volg ik ook nog de opleiding MediaVormgever. Hierin werk ik dagelijks aan mijn skills als vormgever van media-uitingen. Het belangrijkste onderdeel daarvan is branding. Hierbij gaat het om het neerzetten van een unieke merkidentiteit. Het is de bedoeling om een merk eruit te laten te springen. Anders te laten zijn dan de rest. Een sterke merkidentiteit zorgt voor het onderscheid tussen bedrijven en de voorkeur van doelgroepen.