Kwartaalpakket Administratie

Betaal je belasting over je omzet?

De Belastingdienst bepaalt bij de inschrijving van je bedrijf of je ondernemer bent voor de BTW. Je krijgt daar automatisch bericht van.
Betaal je als ondernemer Omzetbelasting (BTW), dan bereken je die BTW in de prijs voor je producten en diensten.
Je berekent het verschil tussen opbrengst en kosten. Over de uitgaven die je doet mag je BTW aftrekken als je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Soms  mag je de BTW niet aftrekken. Op de site van de Belastingdienst vind je hierover uitgebreid informatie.

We kunnen het niet leuker maken

Wel veel eenvoudiger.

Voor € 60,- per maand verzorgen we de werkzaamheden uit het basispakket én controleren we elk kwartaal je administratie. We nemen de aftrekposten met je door en verzorgen de BTW-aangifte.

Je kunt ook onze helpdesk  bellen voor advies en met al je vragen over je administratie en hoe je kosten kunt besparen.
Zijn we er even niet, dan maken we een afspraak of bellen je zo snel mogelijk terug. Als we niet direct een antwoord op je vraag hebben, zoeken we het uit of krijg je antwoord van een van onze partners.

Gelukkig heb ik meer verstand van…

Wil je de administratie niet zelf doen?
Administratie is ons vak, wij doen het graag voor je. Bekijk ons uitgebreide pakket (menu Administratie).

 Naar het overzicht

Het gezicht achter SamenZP

peter

Peter Hubers

Initiatiefnemer & partner van MKB Maat Relatienetwerk

Stuur een mailtje met je vraag naar peter@samenzp.nl

Ik heb mijn werkervaring grotendeels opgedaan in functies die met financiën te maken hebben. Veelal zelfstandig, maar ook (gedeeltelijk) in loondienst. De meeste werkzaamheden van mij zijn gerelateerd aan accountancy. Eerst als zelfstandig administratiekantoor, als adviseur op het gebied van bedrijfsvoering en later als interim bij diverse accountantskantoren.Ik zie vaak gebrekkige ondersteuning en slecht georganiseerde administraties, geen of te weinig informatievoorziening, achterstanden in de verwerking van de administratie en daar tegenover veel te hoge administratie- en accountantskosten. Ik vind dat het voor vele ondernemers veel en veel beter kan. Dat kan ik niet alleen voor elkaar krijgen, jij als ondernemer zult ook initiatief moeten nemen.Mijn devies: “Als je vooruit wilt moet je dat zelf doen, niemand anders doet het voor jou!”