Basispakket Administratie

Voor € 30,- per maand leveren wij je een eenvoudig en gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma met dagelijkse back-up, stellen we de jaarrekening op en verzorgen we de aangifte Inkomstenbelasting!

Wil je zelf ook eenvoudig je facturen sturen? Dan kost dat slechts € 10,= per maand extra.

Met het boekhoudprogramma kun je zelf op een overzichtelijke en snelle manier je financiële administratie verzorgen.

Kom langs en wij geven je graag een demonstratie hoe het werkt!

Wij zorgen voor de installatie van de software. Via een koppeling op je bureaublad krijg je toegang tot je administratie. Wij zorgen dagelijks voor een kopie van je boekhoudgegevens.

Aan het eind van het jaar nemen we met jou de administratie door en controleren we de ingevoerde gegevens.
Heb je alles goed verwerkt? Zijn de gegevens volledig? Heb je rekening gehouden met alle aftrekposten? Wij geven je graag tips en adviezen.
Klopt je administratie, dan maken we voor jou de verlies- en winstrekening en ontvang je een rapportage die we met je bespreken.
Vervolgens verzorgen wij voor jou de aangifte Inkomstenbelasting. Heel eenvoudig….

Wil je hulp?

We helpen je graag met de inrichting van je administratie, geven uitleg bij het pakket en bieden je de eerste drie maanden de helpende hand met alle administratieve verplichtingen. Kortom we helpen je graag op weg. Kijk eens naar het pakket Opstarthulp (menu &meer).

Wil je hulp bij de aangifte van je Omzetbelasting en gebruik maken van onze helpdesk? Kijk dan naar ons kwartaalpakket (menu Administratie)

 Naar het overzicht

 Het gezicht achter SamenZP

hanny

Hanny Schuurs

Administratiekantoor BUUT4ME

Stuur een mailtje met je vraag naar hanny@samenzp.nl

 

Ik houd van afwisseling en uitdagingen. Naast secretariële- en P&O-werkzaamheden en officemanagement ligt mijn expertise vooral op het gebied van (het leidinggeven aan de) administratie. Ik doe veel vrijwilligerswerk op allerlei gebieden. Ik zet me in als vrijwilliger bij de FNV op het gebied van belasting, ledenservice en sociale zekerheden.
Verder heb ik met succes de studie belastingconsulent gevolgd.Ik ben er helemaal klaar voor. Ik heb alle vertrouwen in dit mooie initiatief samen met heel veel enthousiaste collega’s.